Vår lidenskap for coaching og personlig utvikling

Vi er mer enn bare et team av coacher og selvutviklingsentusiaster. Vi utgjør et mangfold av unike historier og erfaringer, lidenskapelig dedikert til å hjelpe deg med å avdekke og utnytte dine indre styrker. Vår felles visjon for transformerende coaching og vårt urokkelige engasjement for dine ambisjoner setter takten for vårt felles hjerteslag.

Vi har en dyp tro på at i hver enkelt person finnes en kilde til uutnyttet potensial. Det er vår oppgave å veilede deg til denne kilden, og forenkle reisen din mot selvbeherskelse og oppfyllelse. Våre ulike erfaringer, lidenskap for å hjelpe andre og innsikt i kompleksitetene ved personlig utvikling gjør oss til ideelle ledsagere på denne reisen.

Ved å kombinere velprøvde coachingmetoder med moderne datadrevne teknikker skaper vi en skreddersydd opplevelse sentrert rundt deg. Vårt endelige mål? Å hjelpe deg med å overvinne utfordringer, fremme varig personlig vekst og vekke den medfødte kraften av introspeksjon, åpenbaring og kontinuerlig utvikling.

Vi hyller selvrefleksjon, nysgjerrighet og utvikling. Vi har skapt en trygg havn som fremmer disse dydene, og legger grunnlaget for både individuell og kollektiv trivsel.

Alexander – Teamleder

Alexander veileder oss med en stødig hånd og sørger for at vi alltid er på rett spor og setter standarden høyt for alt vi gjør.

Michael – Markedsstrateg

Michael utarbeider kampanjer og strategier og sørger for at vår merkevares stemme når langt og bredt, og treffer vårt publikum.

Paulo – Utvikler

Pablo er den tekniske genien bak vår sømløse nettbaserte opplevelse. Hver linje med kode Paulo skriver oversettes til en smidig opplevelse for våre brukere.

Susana – Fellesskapsansvarlig

Susana bygger broer med vårt fellesskap og sørger for at vår merkevare forblir interaktiv, engasjerende og lydhør etter brukernes behov.

Theodore – Grafisk designer

Med et øye for estetikk omskaper Theodore ideer til visuelle mesterverk, og setter tonen for vår merkevares visuelle uttrykk.

Kursutviklere

Marie Berne PhD: Intellektuell, urtespesialist med mastergrad i litteratur

Nåværende yrke: Skribent, oversetter, pedagog, terapeut og spesialist på urtemedisin

Utdanning:  Doktorgrad i sammenlignende litteratur

Sertifiseringer: Ekspertise innen terapeutiske behandlinger og urtemedisin

Publikasjoner:

 1. Eloge de l’idiotie (Hyllest til dumhet): En dyp utforskning av de fascinerende ‘dumme’ fortellerne i litteraturen.
 2. The True Love of the Octopus/Le grand amour de la pieuvre (2017): Et bevis på Marie’s narrative ferdigheter, utgitt av L’Arbre vengeur.
 3. L’homme qu’on appelait jeudi (Mannen som var torsdag, 2020): Marie’s unike tolkning av GK Chestertons debut, oversatt til fransk for L’Arbre vengeur.

Akademiske bidrag:

 • Urban Planning Goes Rural: Conceptualising the “New Village” av David Bray, publisert i Chinese Perspectives, 2013.
 • Clare Finburgh’s “Behind the Screen: Television War on the English Stage” i Theater/Public.

Anbefalinger:

«Maries lidenskap for naturen er virkelig smittsom. Å samarbeide med henne har alltid vært innsiktsfullt. Hennes skarpe oppmerksomhet på detaljer og genuine lidenskap for planter, te og vin er beundringsverdig.» – Michael Isted, The Herball, London

«Maries ekspertise forvandlet min oppfatning av te. Den kulturelle dybden hun bringer, sammen med hennes kunnskap om bøker og smaker, er virkelig inspirerende.» – Sylvia Whitman, Shakespeare and Company, Paris

Konklusjon:

Marie Berne, en allsidig intellektuell, har en unik evne til å forene kulturer, smaker og kunnskap. Hennes innflytelse, enten det er i litteratur, terapi eller kunst, er dyp og vidtrekkende. Hennes reise reflekterer ikke bare akademisk dyktighet, men også en ekte lidenskap for å skape velvære og forstå de intrikate nyansene i kulturer og natur.

Harold Sconiers: Hovedtrener ved Velværekurs og ekspert innen digital markedsføring

Nåværende yrke: Hovedtrener ved Velværeskole og spesialist innen markedsføringsprogramvare ved Virtual Selling Solution

Spesialiseringer: Forfatter, entreprenør, foredragsholder, livscoach, innholdsskaper

Om: Harold Sconiers, en gang en betydningsfull figur i verden av profesjonell idrett, har siden blitt et symbol på motstandskraft, helhetlig suksess og å leve et bevisst liv. Hans personlige reise til selvrealisering har gitt ham en dyp forståelse av at suksess er flerdimensjonal, som strekker seg over emosjonelle, mentale og åndelige områder, ikke bare materielle prestasjoner.

Erfaring:

Virtual Selling Solution – Spesialist innen markedsføringsprogramvare

 • Sted: Reno, Nevada (Ekstern)
 • Tid: Jun 2023 – Nåværende (5 måneder)

Elevating Awareness – Foredragsholder, forfatter og coach

 • Sted: Verden over
 • Tid: Feb 2017 – Des 2019 (2 år 11 måneder)

Crushing It Coaching – Livscoach

 • Tid: Des 2016 – Des 2019 (3 år 1 måned)

Superior Mind Power – Forfatter/innholdsskaper

 • Sted: Virtuell
 • Tid: Mai 2009 – Des 2019 (10 år 8 måneder)
 • Beskrivelse: Har utviklet en rekke ressurser, inkludert bøker og nettbaserte kurs, som dekker et spekter fra selvutvikling til profesjonell coaching.

Utdanning:

West Orange High: 1990 – 1994

Sertifiseringer:

Sertifisert intuitiv «mentor»

 • Utstedt av: Universal Intelligence
 • Dato: Jan 2018

Livsformålcoach

 • Utstedt av: United Latino Students Association
 • Dato: Jul 2016

Sertifisert konversasjonshypnoterapeut

 • Utstedt av: Igor Ledochowski – IAPC
 • Dato: Nov 2009

Internasjonalt akkreditert

Hvis du ønsker å styrke din kompetanse innen personlig vekst og velvære, er våre utdanningsprogram nøyaktig det du leter etter.

Våre læreplaner har fått global anerkjennelse og er godkjent av anerkjente organisasjoner som International Practitioners of Holistic Medicine (IPHM), Centre of CPD Excellence og Complementary Medical Association (CMA).

Ved å velge og ta ett eller flere av kursene våre, får du ikke bare verdifull kunnskap og unike verktøy. Du utvider også ditt profesjonelle nettverk og legger banen for en karriere innen helhetlig velvære.

Prøv kursene i 30 dager

Alle våre kurs kommer med en fornøydhets-garanti.