Kontakt oss

På Velværeskole er vi dedikerte til din læring og er alltid her for å støtte deg. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål, bekymringer eller forslag. Vi tror på god kommunikasjon og setter pris på tilbakemeldingene dine, da det hjelper oss å kontinuerlig forbedre våre coachingkurs og den generelle brukeropplevelsen.

Forespørsler og støtte

For generelle forespørsler, kursrelaterte spørsmål eller teknisk støtte, vennligst send oss en e-post på [email protected]. Kundestøtteteamet vårt jobber hardt for å sikre at spørsmålene dine blir løst raskt, vanligvis innen 24 timer.

Sosiale medier

Vi inviterer deg også til å kontakte oss på våre sosiale medieplattformer. Følg oss for oppdateringer, motiverende innhold, læringstips og for å være en del av nettsamfunnet vårt.

Generelle henvendelser og støtte

Prøv kursene i 30 dager

Alle våre kurs kommer med en fornøydhetsgaranti

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

For å registrere deg for et kurs, velg kurset du ønsker å ta og velg betalingsmetode. Vi tilbyr et sikkert grensesnitt for å behandle betalingen, og når betalingen din er bekreftet, vil du motta en e-post med pålogging og passord for kontoen din. Dette vil gi deg tilgang til kursmateriellet ditt, og du kan starte opplæringen med en gang.

Hvis du mister påloggingsinformasjonen dine, ikke stress. Du kan sende en melding til vårt kundestøtteteam på [email protected], så hjelper vi deg med å hente informasjonen din. Vi anbefaler deg imidlertid å skrive ned påloggingsdetaljene dine for å unngå problemer.

Med våre nettkurs har du ubegrenset tilgang til treningsprogrammene for alltid. Du kan starte treningen når du vil, og det er ingen tidsbegrensning for å fullføre et kurs. Vi anbefaler imidlertid mellom 30 minutter og 2 timer å fullføre hver modul, avhengig av kursets kompleksitet.

Nei, all opplæring er på internett. Med din pålogging er kursene tilgjengelige fra hvilken som helst PC, nettbrett eller smarttelefon. Kursene er tilgjengelige fra hvor som helst, så lenge du er koblet til internett.

Ja da! Du har en angrefrist på 30 dager etter at betalingen er bekreftet. Hvis du ikke er fornøyd med kurset ditt, kan du kansellere registreringen og motta refusjon uten begrunnelse.

Gjennom kurset finner du en quiz på slutten av hver modul. Selv om quizene ikke er obligatoriske, anbefaler vi på det sterkeste å ta dem for å forberede deg til den avsluttende eksamenen.

På slutten av kurset vil det være en avsluttende eksamen i form av et flervalgsskjema. For å bestå den må du oppnå 80 % riktige svar. Hvis du scorer mindre enn 80 %, vil du ha mulighet til å ta eksamen på nytt. Når du har bestått eksamen, kan du skrive ut sertifiseringen din online.

Våre kurs består av nedlastbare PDF-dokumenter og lydmateriale. Materialene er tilgjengelige via påloggingen din, og du kan laste ned og se gjennom det så mange ganger du vil.

Hvis du har problemer med å laste ned kursmateriellet, prøv å laste inn nettsiden på nytt. Hvis en lyd- eller PDF-fil er vanskelig å lese, kan du prøve å åpne den i en annen nettleser eller sette lydfilen på pause. Avhengig av internetthastigheten din, kan det ta litt tid å laste filene. Sørg for at nettleseren og plugins er oppdatert. Nå og da husk også å tømme cachen og cookies fra nettleseren din. Hvis du fortsetter å ha problemer, kontakt kundestøtteteamet vårt for å få hjelp.

Hvis du har problemer med å se testene eller skrive ut sertifiseringen, du må kanskje endre nettleseren. Vi anbefaler å bruke Firefox eller Microsoft Edge for å garantere optimal ytelse.

Ja, våre opplæringskurs er laget for både nybegynnere og profesjonelle. Enten du ønsker å fullføre kunnskapen din eller lære et nytt fag, er våre opplæringskurs tilgjengelige for deg. Språket som brukes er enkelt og teknikkene som dekkes er grundig og gjennomtenkt forklart.