Kurs

Grunnleggende innføringskurs for alle uavhengig av tidligere erfaring!

Kunstterapi

Opprinnelig pris var: 5,950 kr.Nåværende pris er: 1,650 kr.

Naturopati

Opprinnelig pris var: 5,950 kr.Nåværende pris er: 1,650 kr.

Positiv Psykologi

Opprinnelig pris var: 5,950 kr.Nåværende pris er: 1,650 kr.

Ta del i et av våre anerkjente kurs og bli med i av vårt internasjonale nettverk!

Vårt coachingakademi tilbyr internasjonalt akkrediterte kurs som oppfyller de høyeste globale standardene. Dra nytte av vår ekspertundervisning og bli en anerkjent helsepersonell over hele verden. Bli med i vårt fellesskap av dyktige fagfolk og start reisen mot suksess i dag!

Anmeldelser fra skolene våre!

Rachel
Rachel
Positiv Psykologi
Les mer
"Kurset i positiv psykologi var en reise med selvoppdagelse og vekst. De strukturerte modulene med godt tempo gjorde at jeg kunne engasjere meg i materialet. Kunnskapen og ferdighetene jeg fikk fra kurset har vært nyttig i min tilnærming til velvære og lykke. Jeg er takknemlig for denne reisen, og jeg anbefaler den på det sterkeste til alle som ønsker å utvide sin forståelse av menneskelig potensial."
Charlotte
Charlotte
Kunstterapi
Les mer
"Jeg har alltid likt kunst, men jeg skjønte aldri at den hadde terapeutisk potensial før jeg tok dette kunstterapikurset. I utgangspunktet trodde jeg det handlet om å tegne fine bilder, men jeg tok feil! Det handler om å tappe inn i underbevisstheten, avdekke skjulte følelser og bruke kreative uttrykk for å fremme helbredelse. Nå gleder jeg meg til å bruke denne kunnskapen til å hjelpe andre. Til slutt vil jeg si at dette kurset var et mesterverk!"
Susana
Susana
Naturopati
Les mer
"Jeg har alltid vært litt besatt av helsen min, men dette Naturopati-kurset tok det virkelig til et helt nytt nivå for meg. Det er som om jeg har fått et par nye briller og nå kan jeg virkelig se velværenes verden i et nytt lys. Det var så mange 'aha'-øyeblikk i løpet av kurset, at jeg følte meg som en detektiv som avdekket hemmelighetene til kroppens naturlige helbredende kraft. Gira for å starte min egen bedrift nå." No matter your aspirations or interests, this site has something for everyone. It is truly an invaluable resource for anyone committed to lifelong learning and personal growth. I cannot recommend it highly enough!"
Ingrid
Ingrid
Positiv Psykologi
Les mer
"Min erfaring med kurset i positiv psykologi var opplysende og transformerende. Kurset var basert på den nyeste forskningen, og ga meg et sterkt grunnlag i prinsippene for positiv psykologi. Til tross for et lite problem med nettplattformen, løste deres ansatte raskt problemet mitt. Kursets sertifikat er en verdsatt prestasjon, som minner meg om læringsreisen jeg tar. Dette kurset var uvurderlig for min personlige og profesjonelle vekst"
Ludwig
Ludwig
Kunstterapi
Les mer
"Utrolig bra! Da jeg dykket inn i kunstterapikurset, fant jeg en ny følelse av hensikt. Jeg har alltid vært interessert i kunst og psykologi, og dette kurset kombinerte begge deler. Den veiledet meg om hvordan jeg kan bruke kunst som et verktøy for å nå ut og gi helbredelse til de som trenger det. Jeg hadde et lite problem i begynnelsen med å få tilgang til kursmateriellet, men kundestøtteteamet var raskt ute med å løse problemet mitt. Nå ser jeg frem til hver økt med kundene mine, og hjelper dem å uttrykke følelsene sine gjennom kunst. Hvis du har en lidenskap for kunst og å hjelpe mennesker, er dette kurset en ekte "game-changer". Takk for den vakre opplevelsen!"
Frida
Frida
Naturopati
Les mer
"Tenk deg, du har et travelt byliv, jobb er galskap, og du har knapt tid for deg selv. Det var meg. Deretter tok jeg Naturopati-kurset. Jeg vil ikke lyve, det føltes som å gå inn i en skog etter å ha vært i en by i årevis. Kurset var spekket med visdom, støttet av vitenskap, om kroppens naturlige helbredende evner. Nå er jeg på et oppdrag for å bringe naturens visdom tilbake til byen. La helbredelsen begynne!"
Previous
Next

Motta et fysisk sertifikat

Vis frem prestasjonene dine med et personlig sertifikat som symboliserer din innsats og ekspertise. Våre fysiske diplomer fungerer som en stolt påminnelse om ditt engasjement og suksess!

De personlige sertifikatene strekker seg utover estetikk, og innkapsler betydningen av dine prestasjoner. Navnet ditt, fremtredende skrevet på en kunstnerisk måte, blir et fokuspunkt, og trekker umiddelbart oppmerksomheten til din ekspertise og den ekstraordinære innsatsen du har gjort.

Start reisen din nå!

Vi er forpliktet til å gjøre disse ferdighetene tilgjengelige for alle, men dette er et tidsbegrenset tilbud. Ikke nøl! Nå målene dine og begynn å påvirke andres liv i dag. Dette tilbudet varer ikke lenge, så sikre deg plass og spar mye på våre anerkjente velværekurs. Start din transformative reise nå!

Tilgjengelig kundeservice

24/7 via e-post

100% sikker

PayPal / MasterCard / Visa

fornøydhets-garanti

30 dagers åpent kjøp